DPA mikrofoner (Bruel & Kjær)
DPA mikrofoner (Bruel & Kjær)
Genelec studiomonitorer
Genelec studiomonitorer
RME konvertere / preamps
RME konvertere / preamps

TeknikkenTeknikken

Micropascals tekniske udstyr er valgt med stor omhu, netop med henblik på at skabe en optimal, naturtro gengivelse af klassisk musik. Dette stiller reelt krav om state-of-the-art komponenter igennem hele signalvejen, fra mikrofonerne til højttalerne.
 
Virksomhedens tekniske rammer består af et veludstyret mobilstudie og et mastering-studie, der tilsammen udgør et skræddersyet setup til klassiske ’on location’ indspilninger, og som dækker alt, fra en enkel stereo-optagelse til en 40 spors kor- og orkester-produktion. Det fleksible mobilstudie kan tages i anvendelse på hvilket som helst indspilningssted i ind- og udland.
 

Hele systemet er designet med henblik på sonisk integritet i alle akustiske omgivelser og total transparens i enhver indspilningssituation, så der indfanges de mindste detaljer i lyden. Resultatet er perfekt fokuserede stereo-optagelser, som inddrager rummets akustiske dybde, hvad end det gælder en solist eller et stort orkester.

Optagelserne giver lytteren en fornemmelse af klarhed og fylde i en hidtil uhørt digital lydkvalitet.

 

Redigerings- og masteringteknik

Digital redigering har revolutioneret postproduktionen af musik ved at muliggøre præcision og kreativitet i en grad, som før ikke var muligt.

 

Dette betyder, særligt for klassisk musik, at man får det fulde udbytte af indspilningsmaterialet.

Hvis der er mindre spillefejl eller intonationsfejl, kan disse repareres uden at man er nødt til at kassere et ellers godt indspilnings-take. På denne måde kan en dygtig redigeringstekniker altid sikre det musikalsk set bedste resultat. Redigering af klassisk musik er en kunstform i sig selv.