Kasper Højby Nielsen, Helene Gjerris og Niels Bo Emgren
Terzet fra Kopenhagen Kabarett
Mixerpult
Digital live-mixer

Live-lydLive-lyd

Micropascal er specialiseret i opsætning og afvikling af live-lyd ved koncerter med klassiske besætninger - symfonikoncerter, opera- og musicalforestillinger samt turnéer og open air arrangementer med ensembler og solister. 

Som tonemester med praktisk erfaring fra Det Kongelige Teater og Operaen kan jeg skabe en optimal lydforstærkning for vokaler og instrumenter, der normalt klinger akustisk i et rum.

 

Micropascals særkende er en live-lyd på den klassiske musiks egne præmisser – dvs. en afbalanceret forstærkning, der virker som en forlængelse af det akustiske lydbillede.

Således sikres der en lydforstærkningen, der aldrig tager fokus fra scenen, men derimod smelter sammen med det naturlige lydbillede og hæver det generelle lydniveau, så publikum kan høre alle detaljer i musikken.
Målet er altid at illudere akustikken fra den perfekte koncertsal, uanset på hvilket koncertsted man måtte befinde sig. Selv på open air koncerter, hvor den klassiske musik er så langt fra sine vante omgivelser, kan den perfekte lydoplevelsen realiseres ved hjælp af Micropascals teknik og ekspertise.

 

Diskret og effektiv er ikke blot kodeordene for Micropascals lydforstærkning, men for udførelsen af livelyd-opgaver i det hele taget. I koncertsituationer må man i særlig grad være opmærksom på at støtte musikerne og ikke lade tekniske hensyn stå i vejen for dem. Musikerne skal tværtimod opleve, at lydteknikken støtter deres koncertpræstation og skaber et optimalt grundlag, for at musikken kan udfolde sig.

 

 

Micropascals PA-tekniske udstyr omfatter:

  • Topprofessionelle trådløse microports m. head-set til sangere / klipsmikrofoner til instrumenter
  • Trådløse håndmikrofoner til konferencier e.l.
  • Fast mikrofonering af alt fra klaver til symfoniorkester
  • PA-højttaler system til koncertsale samt til open air
  • Scenemonitorer til mindre og mellemstore besætninger
  • Digital live-mixer og outboard til afvikling af krævende scene-arrangementer